Asiakastarinat

Valamiksen tarjoamasta asiantuntijuudesta hyötyvät monet eri alat. Lue kuinka asiakkaamme käyttävät Valamiksen end-to-end-oppimisalustaa ja kuinka yhteistyö Valamiksen kanssa sujuu.
 • ”Halusimme joustavan, modernin alustan, joka voitaisiin räätälöidä tarpeisiimme, joka tarjoaisi uusimpia teknologisia innovaatioita ja kasvaisi organisaatiomme kanssa ajan myötä.

  Arvioimme useita LXP-ratkaisuja, ja Valamis oli ainoa alusta, joka täytti kaikki vaatimuksemme, kuten xAPI ja Open Badges -yhteensopivuuden ja tarjosi markkinoiden uusimmat LXP-ominaisuudet.”

  Gabrielle de Bourg, Learning Manager, Sverok

  Lue koko tarina

Valamikseen luottavat

 • “Pidämme todella paljon oppimispoluista ja tavasta, jolla sisältöä voi kuratoida oppimispoluiksi. Meille on mieleen myös Valamiksen roadmap, jossa on paljon yhteneväisyyksiä meidän oman roadmappimme kanssa – molempien tavoitteena on päästä todella hyvin personoituun oppimiseen ja tarjota oppijoille juuri sitä mitä he tarvitsevat, juuri oikealla hetkellä”

  Mary Brosch, Manager of Online learning systems at Amadeus North America

  Katso video

Haluatko lisätietoja?

Valamis tarjoaa kokonaisvaltaisen oppimisen ekosysteemin, johon kuuluvat sisällönhallinta, datan keräys (Learning Record Store, LRS), skaalautuvat LMS- ja LXP-ominaisuudet, sisältöintegraatiot ja kattava analytiikka. Asiantuntijamme auttavat sinut parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.