Succesverhalen van klanten

Valamis biedt expertise die een grote verscheidenheid aan industrieën ten goede komt. Lees hoe onze klanten het end-to-end leerplatform van Valamis gebruiken en wat zij vinden van onze partnerschapsaanpak.
 • “We wilden een flexibel, modern platform dat aan onze behoeften kon worden aangepast, de nieuwste technologische innovaties kon bieden en in de loop der tijd met onze organisatie kon meegroeien.

  We hebben verschillende LXP-oplossingen geëvalueerd en Valamis was het enige platform dat aan al onze eisen voldeed, zoals xAPI en Open Badges, samen met alle nieuwste LXP-functies die op de markt beschikbaar zijn.”

  Gabrielle de Bourg, Learning Manager bij Sverok

  Lees het hele verhaal

Bedrijven die ons vertrouwen

 • “We houden echt van de leertrajecten en de manier waarop je de inhoud kunt samenstellen tot een leertraject. We houden ook echt van de routekaart die Valamis heeft, die overeenkomt met die van ons, namelijk om op het punt te komen waarop we het leren echt kunnen personaliseren en de studenten precies kunnen bieden wat ze op het juiste moment nodig hebben. “

  Mary Brosch, Manager Online Learning Systems bij Amadeus North America

  Bekijk de video

Benieuwd naar meer?

Valamis kan een compleet leerecosysteem leveren met content authoring, learning record store, schaalbare LMS- en LXP-mogelijkheden, content integraties en uitgebreide analyses. Onze experts staan klaar om u te helpen.